SALSA SHOP AMSTERDAM AMSTELSTRAAT

SALSA SHOP AMSTERDAM AMSTELSTRAAT Fresh Mexican Kitchen

order food online

Recentreview


3 stars out of 132 reviews
25 Feb 2020 at 21:32 Moest langer dan een uur wachten en het eten was koud
9 Feb 2020 at 15:44 Lekker eten en prima portie maar 4 van de 5 keer krijgen we de verkeerde salsa!!!! Als de gevraagde salsa op is bel dan even om te vragen welke we willen.
27 Jan 2020 at 11:55 Anderhalf uur gewacht. Koud gekregen. en ipv de bestelde cola sprite gekregen. Hadden even moeten bellen om te checken of ik dat wel wou. Niet voor herhaling vatbaar helaas
17 Jan 2020 at 9:21 Alles precies op het bestelde tijdstip bezorgd en de burritos waren heel lekker. Het enige verbeterpuntje: de burritos waren niet meer heel warm.
15 Jan 2020 at 19:15 Wederom niet geleverd wat er was besteld... Het is blijkbaar erg moeilijk om de opties na te lopen die jullie zelf aanbieden.
15 Jan 2020 at 14:20 I ordered veggie burritos and was utterly disappointed. The food prepared was ridiculous and disgraceful. Small amount of veggies, but instead filled with a large amount of lettuce and one whole onion. No comparison to ordering in shop. Sad.
9 Jan 2020 at 15:22 Eten werd precies op de door mij gewenste tijdstip geleverd en het was zoals altijd super lekker. Aanrader!
7 Jan 2020 at 15:52 Great burritos (both chicken and veggie). It could be improved by heating them shortly and mixing the various vegetables/meat etc.
4 Jan 2020 at 20:16 What I ordered - is not what I got. I specifically stated what I want and what I don’t in the burrito. I got several ingredients that I did not want and specifically asked not to put inside. Really disappointed.
1 Jan 2020 at 21:13 Food was cold and portion was small Overall tasted ok
30 Dec 2019 at 21:00 Kreeg mijn drankje niet en mijn tacos hadden niet de extra guacamole die ik had besteld. Toen ik het restaurant belde nam er niemand op :(
19 Dec 2019 at 22:21 Bestelling incompleet. Restaurant niet bereikbaar. 6 euro door mijn neus